Uw email

Uw vraag/opmerking

 

De Cream Colored Ponies zorgen steeds voor de juiste sfeer van duo tot kwintet in een stijlvol vintage-cachet. Grotere bezettingen met 2 of 3 blazers, een extra zangeres,... Het kan op aanvraag! Uiteraard is het belangrijk dat alles goed klinkt, maar hoe alles oogt is zeker ook essentieel voor de stijl en aard van je evenement. Mag er een extra portie swing bij, dan kan je de Ponies ook aan het werk zien met een extra danskoppel. Samen met hun lindy dansmoves en stijl maken ze het vintage plaatje helemaal compleet!

 

Ons live-optreden zorgt voor een unieke sfeer in de programmatie van een cultureel centrum, alsook op:

een publiek evenement, een (lindy hop) dansfeest, een huwelijksfeest, een verjaardagsfeest, een bedrijfsevent, een opendeurdag, een openingsfeest, een huiskamerconcert, een jazzconcert,...

 

We vernemen graag wat je specifieke muziekwensen zijn: luid, gezellig als achtergrond, traag of snel, gevarieerd of een openingsdans. Alles kan, ook verzoekjes zolang die in ons repertoire voorkomen. Verzoekjes buiten het repertoire kunnen natuurlijk ook tegen een meerkost. Graag bekijken we dan de haalbaarheid en houden we rekening met de gekozen bezetting. Benieuwd naar ons repertoire? We bezorgen het op aanvraag.

 

Eén van onze formules gekozen? Dan is er nog de geluidsversterking. Die is inbegrepen in de prijs, voorzien we zelf en is van professionele aard. Onze geluidsversterking is ideaal voor de meeste indoor-en outdoorrecepties om sfeervolle achtergrondmuziek te voorzien. Ook voor luisterconcerten in kleine locaties is onze geluidsversterking perfect. Twijfel je hierover? Dan bekijken we het graag met jou! Voor grotere evenementen en locaties vragen we om een PA (geluidsinstallatie) en geluidstechnieker te voorzien. Indien gewenst kunnen we zelf ook een offerte bezorgen voor een PA en geluidstechnieker.

 

Om welk evenement het ook gaat, wij zorgen voor de juiste omkadering met passende live-muziek gebracht door echte jazzcats met een passie voor de swingmuziek uit de jaren '30 en '40!

 

Aarzel dus niet en stuur ons een mailtje.

 

It don't mean a thing if it ain't got that swing!

 

 

 

 

gsm: +32 (0)494 19 82 78

e-mail: info@creamcoloredponies.be

 

bookings:

info@wellwellwell.be

+32 (0)472 81 91 95

 

© Cream Colored Ponies - 2013

+32 494 19 82 78 - info@creamcoloredponies.be

website by Triggered Studios - recorded by SputnikStudio - pictures by Jens Mollenvanger & Andreas Van Esbroeck