• Follow us

About Cream Colored Ponies

The Cream Colored Ponies staan voor echte jazzcats met een passie
voor de swingmuziek uit de jaren 30 en 40!

Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid

De mooiste liedjes uit The Great American Songbook helemaal in de stijl van Louis Prima, Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele andere meesters uit de swingmuziek, passeren de revue. 

Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Angel Pérez (trompet en zang) / Jeroen Thomas (keys) / Egon Loosveldt (drums)

Hoe alles oogt is zeker ook essentieel voor de stijl en aard van je evenement

Uiteraard is het belangrijk dat alles goed klinkt, maar hoe alles oogt is zeker ook essentieel voor de stijl en aard van je evenement. The Cream Colored Ponies zorgen steeds voor de juiste sfeer van duo tot kwintet in een stijlvol vintage-cachet

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing! En daar zorgen we graag voor met extra blazers of een extra jazz-zangeres op aanvraag. Mag er een extra portie swing bij? Dan kan je de Ponies ook aan het werk zien met een danskoppel. Samen met hun lindy dansmoves en stijl maken ze het vintage plaatje helemaal compleet!

WAAR KOM JE ONS ZOAL TEGEN?

Luisterconcerten
Jazzclub
Huiskamerconcerten
Culturele centra
Openluchtoptredens
Privéfeesten
Huwelijken
Dansevenementen
Recepties (als achtergrondmuziek)
Festivals
Bedrijfsevenementen

ONZE MUZIKANTEN

WE VERNEMEN GRAAG WAT JE SPECIFIEKE WENSEN ZIJN.

Contacteer ons en wij bezorgen je snel een offerte op maat.
Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Angel Pérez (trompet en zang) / Jeroen Thomas (keys) / Egon Loosveldt (drums)

BOOK ONS VOOR JOUW HUWELIJKSFEEST!